Ravioli cu ciuperci si sunca Coppa di Pama
De catre Reteta Mega Image
Un ingredient folosit in multe dintre bucatariile lumii, pastele au tot felul de forme si marimi, aceasta diverstate nefiind insa intamplatoare. Unele se potrivesc mai bine in preparate cu sosuri, unele se folosesc mai ales in supe si salate, iar altele se pot umple. Orice ai alege sa gatesti, la Mega Image gasesti pastele potrivite.
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
RedusNota
Reteta nu a fost votataClasic
Altele
Pizza/Placinta

Ingrediente pentru 2 Persoane
2 Persoane
- 1 pachet de ravioli cu ricotta si spanac
- 1 caserola cu ciuperci Champignon
- 1 legatura de patrunjel
- 1 pachet de sunca Coppa di Parma
- parmezan
- 2 linguri ulei masline
- sare
- piper
Incepe gatitul
Pasul 1: Fierbe pastele ravioli conform instructiunilor de pe ambalaj. Taie ciupercile in bucati de dimensiuni egale. Soteaza-le in ulei de masline cu sare si piper.
Pasul 2: Amesteca ciupercile cu pastele ravioli si sunca Coppa di Parma taiata fasii.
Pasul 3: Decoreaza cu frunze de busuioc si parmezan ras.
Pasul 2: Amesteca ciupercile cu pastele ravioli si sunca Coppa di Parma taiata fasii.
Pasul 3: Decoreaza cu frunze de busuioc si parmezan ras.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Italian
Clasic
Altele
Brunch,Pranz
Toate sezoanele
Pizza/Placinta