Ai cautat retetaRata la cuptor cu miere de albine, sos de afine si mere caramelizate
Mega image logo
  • Rata la cuptor cu miere de albine, sos de afine si mere caramelizate

Rata la cuptor cu miere de albine, sos de afine si mere caramelizate

De catre Joseph Hadad
Chef Hadad te provoaca in aceasta primavara sa dai frau liber imaginatiei si creativitatii si sa-ti surprinzi invitatii cu doua preparate deosebite si foarte gustoase. Ingredientele sunt accesibile, pregatite simplu prin coacere, caramelizare sau blansare, dar simpla lor alaturare in farfurie se va transforma intr-o bucurie pentru papilele gustative.
Rata la cuptor cu miere de albine, sos de afine si mere caramelizate
Ridicat
1'- 30'
0/5
Ridicat

Ingrediente pentru

Ingrediente
2 portii
  • 1 rata mica (sau carne de porumbel, prepelita, curcan)
  • 2 sfecle potrivite
  • 200 ml vin rosu
  • 3 mere rosii
  • 3 crengute de cimbru
  • 1 lingura cu miere
  • 10 bucati caju caramelizat sau alune de padure caramelizate
  • 2 morcovi
  • dulceata de afine/fructe de padure
  • 3 frunze de salvie
  • 30 g unt
  • 10 boabe de struguri albi
  • sare, piper negru
  • ulei de masline
  • 1 rata mica (sau carne de porumbel, prepelita, curcan)
  • 2 sfecle potrivite
  • 200 ml vin rosu
  • 3 mere rosii
  • 3 crengute de cimbru
  • 1 lingura cu miere
  • 10 bucati caju caramelizat sau alune de padure caramelizate
  • 2 morcovi
  • dulceata de afine/fructe de padure
  • 3 frunze de salvie
  • 30 g unt
  • 10 boabe de struguri albi
  • sare, piper negru
  • ulei de masline