Ai cautat retetaRata Wellington cu legume sote
Mega image logo
  • Rata Wellington cu legume sote

Rata Wellington cu legume sote

De catre Joseph Hadad
Pieptul de rata in aluat este un deliciu, vezi reteta lui chef Hadad.
Rata Wellington cu legume sote
Mediu
>60'
0/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
2 portii
  • 2 Pentru siropul pentru morcovi: linguri de zahar
  • 6 fire de sparanghel
  • ulei de masline
  • fir de sofran
  • 1 lingura de miere de albine
  • 1 frunza de dafin
  • 4 boabe de ienibahar
  • 1 fir de rozmarin
  • 5 linguri de otet balsamic
  • 1 Pentru sos: pahar de vin rosu
  • 1/4 baton de vanilie.
  • 1/2 lingurita lamaie
  • 300 g de ciuperci
  • 2 morcovi fragezi
  • sare, piper negru macinat.
  • 1 ou
  • 1 rulou de foietaj
  • 20 g de unt
  • 1 fir de cimbru
  • 1 gulie
  • 2 buc. de piept de rata (180g fiecare)
  • 2 esalote
  • 120 g de piept de rata afumat
  • 2 Pentru siropul pentru morcovi: linguri de zahar
  • 6 fire de sparanghel
  • ulei de masline
  • fir de sofran
  • 1 lingura de miere de albine
  • 1 frunza de dafin
  • 4 boabe de ienibahar
  • 1 fir de rozmarin
  • 5 linguri de otet balsamic
  • 1 Pentru sos: pahar de vin rosu
  • 1/4 baton de vanilie.
  • 1/2 lingurita lamaie
  • 300 g de ciuperci
  • 2 morcovi fragezi
  • sare, piper negru macinat.