Rata Wellington cu legume sote
De catre Joseph Hadad
Pieptul de rata in aluat este un deliciu, vezi reteta lui chef Hadad.

Mediu
>60'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 2 portii
- 2 Pentru siropul pentru morcovi: linguri de zahar
- 6 fire de sparanghel
- ulei de masline
- fir de sofran
- 1 lingura de miere de albine
- 1 frunza de dafin
- 4 boabe de ienibahar
- 1 fir de rozmarin
- 5 linguri de otet balsamic
- 1 Pentru sos: pahar de vin rosu
- 1/4 baton de vanilie.
- 1/2 lingurita lamaie
- 300 g de ciuperci
- 2 morcovi fragezi
- sare, piper negru macinat.
- 1 ou
- 1 rulou de foietaj
- 20 g de unt
- 1 fir de cimbru
- 1 gulie
- 2 buc. de piept de rata (180g fiecare)
- 2 esalote
- 120 g de piept de rata afumat
- 2 Pentru siropul pentru morcovi: linguri de zahar
- 6 fire de sparanghel
- ulei de masline
- fir de sofran
- 1 lingura de miere de albine
- 1 frunza de dafin
- 4 boabe de ienibahar
- 1 fir de rozmarin
- 5 linguri de otet balsamic
- 1 Pentru sos: pahar de vin rosu
- 1/4 baton de vanilie.
- 1/2 lingurita lamaie
- 300 g de ciuperci
- 2 morcovi fragezi
- sare, piper negru macinat.