Alegi cand vrei sa primesti comanda
Livrare in 2 ore - rapid si simplu
Livram in siguranta fiecare comanda
Exploreaza promotiile
Sari peste
Top produse
Liste
Contul meu
Buna,
Deconecteaza-ma
Contul meu
0
Meniu
Supermarket Online
Vinuri
Promotii
Retete
Branduri Proprii
Mega Business
Card Connect
Inspiratie
Localizare magazine
Ai cautat reteta
Rata Wellington cu legume sote
Rata Wellington cu legume sote
De catre Joseph Hadad
Pieptul de rata in aluat este un deliciu, vezi reteta lui chef Hadad.
Mediu
>60'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente
2 portii
2
Pentru siropul pentru morcovi: linguri de zahar
6
fire de sparanghel
ulei de masline
fir de sofran
1
lingura de miere de albine
1
frunza de dafin
4
boabe de ienibahar
1
fir de rozmarin
5
linguri de otet balsamic
1
Pentru sos: pahar de vin rosu
1/4
baton de vanilie.
1/2
lingurita lamaie
300
g de ciuperci
2
morcovi fragezi
sare, piper negru macinat.
1
ou
1
rulou de foietaj
20
g de unt
1
fir de cimbru
1
gulie
2
buc. de piept de rata (180g fiecare)
2
esalote
120
g de piept de rata afumat
2
Pentru siropul pentru morcovi: linguri de zahar
6
fire de sparanghel
ulei de masline
fir de sofran
1
lingura de miere de albine
1
frunza de dafin
4
boabe de ienibahar
1
fir de rozmarin
5
linguri de otet balsamic
1
Pentru sos: pahar de vin rosu
1/4
baton de vanilie.
1/2
lingurita lamaie
300
g de ciuperci
2
morcovi fragezi
sare, piper negru macinat.
Vezi mai mult