Pulpa de rata confiata cu pasat
De catre Sorin Petru Cucu
Iti prezentam o alta modalitate de a gati rata, inspirata de chef Sorin Petru Cucu.

Mediu
>60'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 4 portii
- 4 Pentru marinare: pulpe de rata (aprox. 350g/ buc.)
- 500 g de sare
- 500 g de zahar
- 50 g de usturoi zdrobit
- 10 g de cimbru
- 500 Pentru „pasat" (mamaliga cu lapte): ml de apa
- 500 ml de lapte
- 200 g de malai
- 10 g de unt
- 1 Pentru confiere: kg de untura de rata
- 4 Pentru marinare: pulpe de rata (aprox. 350g/ buc.)
- 500 g de sare
- 500 g de zahar
- 50 g de usturoi zdrobit
- 10 g de cimbru
- 500 Pentru „pasat" (mamaliga cu lapte): ml de apa
- 500 ml de lapte
- 200 g de malai
- 10 g de unt
- 1 Pentru confiere: kg de untura de rata