Ai cautat retetaPulpa de rata confiata cu pasat
Mega image logo
  • Pulpa de rata confiata cu pasat

Pulpa de rata confiata cu pasat

De catre Sorin Petru Cucu
Iti prezentam o alta modalitate de a gati rata, inspirata de chef Sorin Petru Cucu.
Pulpa de rata confiata cu pasat
Mediu
>60'
0/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
4 portii
  • 4 Pentru marinare: pulpe de rata (aprox. 350g/ buc.)
  • 500 g de sare
  • 500 g de zahar
  • 50 g de usturoi zdrobit
  • 10 g de cimbru
  • 500 Pentru „pasat" (mamaliga cu lapte): ml de apa
  • 500 ml de lapte
  • 200 g de malai
  • 10 g de unt
  • 1 Pentru confiere: kg de untura de rata
  • 4 Pentru marinare: pulpe de rata (aprox. 350g/ buc.)
  • 500 g de sare
  • 500 g de zahar
  • 50 g de usturoi zdrobit
  • 10 g de cimbru
  • 500 Pentru „pasat" (mamaliga cu lapte): ml de apa
  • 500 ml de lapte
  • 200 g de malai
  • 10 g de unt
  • 1 Pentru confiere: kg de untura de rata