• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Pulpa de bibilica si piure de mere

De catre Radu Dumitrescu

O alta reteta speciala, propusa de chef Radu Dumitrescu.

Dificultate medie
Cost ridicat
Mai mult de 60 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Fel principal
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Pulpa de bibilica si piure de mere
Dificultate medie
Cost ridicat
Mai mult de 60 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 2 Portii +
  • 1 pulpa de bibilica
  • cimbru si coaja de portocala
  • ulei de porumb presat la rece
  • 4 mere verzi
  • sare, piper, scortisoara
  • smantana 35% grasime
Pregatire

Pasul 1: Pune pulpa de bibilica in sare aromatizata cu cimbru si coaja de portocale, aproximativ 3 ore, apoi curata-o bine de sare. Unge cu ulei de porumb presat la rece (se gaseste la Mega Concept Store) si las-o in cuptor, la 120 de grade Celsius, pana este bine patrunsa si pielea isi schimba culoarea, iar carnea se retrage de pe osul superior, acesta ramanand gol.
Pasul 2: Pentru piureul de mere: Curata de coaja si de samburi merele verzi, taie-le cuburi si pune-le intr-un bol, cu sare, piper, un praf de scortisoara si un strop de ulei de masline. Amesteca-le bine si pune-le intr-o tava la cuptor, la 150 de grade Celsius, vreo 30-40 de minute. Apoi le scoti si le calesti cateva minute, adaugi smantana de 35 la suta grasime si, cand smantana incepe sa se caramelizeze, le bagi in blender apoi treci piureul prin sita fina. Si gata, pofta buna!

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista