Porridge de quinoa cu fructe, nuci și semințe
Iată un mic dejun
super hrănitor și
delicios, care se
servește cald, perfect
pentru diminețile
friguroase de
februarie. Unde mai
pui că poți adapta
rețeta după bunul
plac, cu ingrediente pe
care le ai la îndemână.
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
RedusNota
5 din 5Vegan

Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 250 g quinoa
- 500 ml lapte de migdale
- 2 linguri sirop de agave, sau după gust
- 2 clementine mici
- 1 grepfrut roz
- 1 avocado
- 4 linguri mix de nuci, semințe și fructe uscate, la alegere
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
9628
11786
90871
Incepe gatitul
1. Pune quinoa într-o crăticioară și toarnă peste lapte de migdale, doar cât să se acopere. Pune crăticioara pe foc și lasă să fiarbă încet, la foc mic, timp de 20 de minute. Pe măsură ce quinoa absoarbe lichidul, completează treptat cu laptele de migdale, ca la risotto. Când porridge-ul e gata, îndulcește-l cu siropul de agave, apoi împarte-l în 4 boluri și lasă-l la răcit.
2. Curăță fructele de coajă și rupe-le felii, apoi împarte feliile în boluri și presară deasupra mixul preferat de nuci, semințe și fructe uscate.
2. Curăță fructele de coajă și rupe-le felii, apoi împarte feliile în boluri și presară deasupra mixul preferat de nuci, semințe și fructe uscate.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Vegan
Mic dejun
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
9628
11786
90871