Ai cautat retetaPlatou festiv cu pulpe de miel
Mega image logo
  • Platou festiv cu pulpe de miel

Platou festiv cu pulpe de miel

De catre Joseph Hadad
Mielul este simbolul sarbatorilor pascale. Iti recomandam aceasta reteta pentru masa de Paste, pregatita de Chef Joseph Hadad.
Platou festiv cu pulpe de miel
Ridicat
>60'
0/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
8 portii
  • piper negru boabe
  • 4 boabe ienibahar
  • 1 sfecla rosie
  • 1 steluta anason
  • 2 fire busuioc pentru decorat
  • 500 g zahar
  • 1 l apa
  • sare
  • 130 ml ulei masline
  • 2 capatani de usturoi
  • 400 ml vin alb
  • 4 pere
  • 3 morcovi
  • 4 foi de dafin
  • 1 radacina de telina
  • 5 frunze cimbru
  • 3 frunze rozmarin
  • 4 cepe medii
  • 1 praz
  • 4 gulii
  • 200 g smochine uscate
  • 2 kg pulpe de miel
  • piper negru boabe
  • 4 boabe ienibahar
  • 1 sfecla rosie
  • 1 steluta anason
  • 2 fire busuioc pentru decorat
  • 500 g zahar
  • 1 l apa
  • sare
  • 130 ml ulei masline
  • 2 capatani de usturoi
  • 400 ml vin alb
  • 4 pere
  • 3 morcovi
  • 4 foi de dafin
  • 1 radacina de telina