Pizza cu vinete si bacon
De catre Reteta Mega Image
Un fel special de pizza, de incercat acasa!
Dificultate
MediuDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
Reteta nu a fost votataClasic
Altele
Pizza/Placinta

Ingrediente pentru 4 Persoane
4 Persoane
- 1 pachet de aluat de pizza (385g)
- 100 g de bacon taiat cubulete
- 1 borcan de sos de rosii cu ciuperci de padure Panzani
- 1 vanata
- 100 g de parmezan
- 4 linguri de ulei de masline
- 1 lingura de capere in otet
- cateva frunze de busuioc
- 1 lingura de masline negre fara samburi
Incepe gatitul
Pasul 1: Taie vanata felii, unge-le cu un pic de ulei si rumeneste-le intr-o tigaie grill.
Pasul 2: Deruleaza aluatul de pizza intr-o tava pentru cuptor, pastrand sub ea hartia de copt din pachet (daca exista).
Pasul 3: Intinde sosul de rosii si asaza deasupra feliile de vinete. Peste ele imprastie bucatile de bacon, caperele si maslinele, cat mai uniform. Pasul 4: Taie si pastreaza cateva aschii de parmezan. Da restul pe razatoare si presara peste pizza. Pasul 5: Coace pizza timp de 15 minute in cuptorul preincalzit la 200°C (treapta 6/7).
Pasul 6: Scoate-o din cuptor, presara deasupra aschiile de parmezan, frunze de busuioc si cateva picaturi de ulei de masline.
Pasul 7: Serveste imediat.
Pasul 2: Deruleaza aluatul de pizza intr-o tava pentru cuptor, pastrand sub ea hartia de copt din pachet (daca exista).
Pasul 3: Intinde sosul de rosii si asaza deasupra feliile de vinete. Peste ele imprastie bucatile de bacon, caperele si maslinele, cat mai uniform. Pasul 4: Taie si pastreaza cateva aschii de parmezan. Da restul pe razatoare si presara peste pizza. Pasul 5: Coace pizza timp de 15 minute in cuptorul preincalzit la 200°C (treapta 6/7).
Pasul 6: Scoate-o din cuptor, presara deasupra aschiile de parmezan, frunze de busuioc si cateva picaturi de ulei de masline.
Pasul 7: Serveste imediat.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Italian
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Pizza/Placinta