Piure de urzici
De catre Marius Tudosiei
Sunt putine lucruri pe care primavara sa le iubim mai mult decat iubim urzicile. Aromate si savuroase, urzicile sunt un rezervor enorm de vitamine si minerale. Asa ca, ideal e sa le gatim putin, fara sa le distrugem proprietatile. Cu cat sunt mai scurt gatite, cu atat isi vor pastra mai bine si culoarea.

Mediu
1'- 30'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 2 portii
- 1 kg urzici
- 2 cartofi mici
- 2 cepe uscate
- 2 legaturi de usturoi verde
- 2 legaturi de ceapa verde
- sare, piper
- 5 linguri cu ulei
- apa
- faina de porumb
- ulei de floarea soarelui presat la rece
- 1 kg urzici
- 2 cartofi mici
- 2 cepe uscate
- 2 legaturi de usturoi verde
- 2 legaturi de ceapa verde
- sare, piper
- 5 linguri cu ulei
- apa
- faina de porumb
- ulei de floarea soarelui presat la rece