Piept de pui umplut
De catre Reteta Mega Image
Iti propunem 4 retete usoare si rafinate cu ocazia Valentine's Day. Prima este piept de pui umplut cu branza feta.
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
RedusNota
5 din 5Clasic
Altele
Fel principal

Ingrediente pentru 2 Persoane
2 Persoane
- 1 bucata de piept de pui
- 200 g branza feta
- 10 frunze de busuioc
- 6 felii de bacon
- sare, piper
Incepe gatitul
Pasul 1: Taie pieptul in doua jumatati. Pune-le intre folii alimentare si bate-le usor, ca pentru snitele. Da-le cu sare si piper.
Pasul 2: Marunteste branza cu furculita, adauga busuioc taiat marunt si amesteca. Pentru un plus de gust, adauga un praf de piper.
Pasul 3: Imparte compozitia de branza pe cele doua bucati de carne batuta si ruleaza cu grija, apoi infasoara-le in felii de bacon (cate 2-3 pentru fiecare rulou). Da la cuptor 20-25 de minute.
Pasul 4: Sunt pur si simplu grozave servite cu un vin Sauvignon Blanc ori Feteasca Regala.
Pasul 2: Marunteste branza cu furculita, adauga busuioc taiat marunt si amesteca. Pentru un plus de gust, adauga un praf de piper.
Pasul 3: Imparte compozitia de branza pe cele doua bucati de carne batuta si ruleaza cu grija, apoi infasoara-le in felii de bacon (cate 2-3 pentru fiecare rulou). Da la cuptor 20-25 de minute.
Pasul 4: Sunt pur si simplu grozave servite cu un vin Sauvignon Blanc ori Feteasca Regala.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal