PIZZA CROCANTĂ CU RUCOLA, PROSCIUTTO ȘI SMOCHINE

Mediu
>30'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 7 g drojdie uscata
- 280 g făină 650
- 120 g făină integrală
- 2 linguri de sare
- 1 linguriță de zahăr
- 340 ml apă călduță
- 5 linguri de ulei de măsline extravirgin (1 lingură pentru aluat, 4 linguri pentru topping și puin extra pentru hâria de copt)
- 1 mălai pentru blatul de lucru
- 1 cățel de usturoi tocat mărunt
- 1 linguriță de oregano mărunțit
- 100 g frunze de rucola
- 1 lingură de zeamă de lămâie
- 150 g prosciutto crudo felii
- 50 g brânză pecorino rasă felii late
- 3 smochine mari, coapte și tăiate în sferturi
- 1 piper negru măcinat proaspăt
- 7 g drojdie uscata
- 280 g făină 650
- 120 g făină integrală
- 2 linguri de sare
- 1 linguriță de zahăr
- 340 ml apă călduță
- 5 linguri de ulei de măsline extravirgin (1 lingură pentru aluat, 4 linguri pentru topping și puin extra pentru hâria de copt)
- 1 mălai pentru blatul de lucru
- 1 cățel de usturoi tocat mărunt
- 1 linguriță de oregano mărunțit
- 100 g frunze de rucola
- 1 lingură de zeamă de lămâie
- 150 g prosciutto crudo felii
- 50 g brânză pecorino rasă felii late
- 3 smochine mari, coapte și tăiate în sferturi