PATE DIN FICAT DE MIEL CU CEAPĂ CROCANTĂ

Mediu
>30'
0/5
Redus
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 700 g ficat de miel
 - 1/2 l lapte
 - 20 ml ulei de floarea soarelui
 - 450 g ceapă tocată
 - 3 căței de usturoi tocați
 - 2 crenguțe tocate de cimbru proaspăt
 - 2 lingurițe rase de zahăr brun
 - 2 lingurițe pline cu bulion
 - 1 pahar de vin roșu
 - 350 g unt 82% grăsime, la temperatura camerei
 - 1 sare și piper după gust
 - 2 linguri de ceapă crocantă
 - 1 lingură de chives tocat mărunt
 
- 700 g ficat de miel
 - 1/2 l lapte
 - 20 ml ulei de floarea soarelui
 - 450 g ceapă tocată
 - 3 căței de usturoi tocați
 - 2 crenguțe tocate de cimbru proaspăt
 - 2 lingurițe rase de zahăr brun
 - 2 lingurițe pline cu bulion
 - 1 pahar de vin roșu
 - 350 g unt 82% grăsime, la temperatura camerei
 - 1 sare și piper după gust
 - 2 linguri de ceapă crocantă
 - 1 lingură de chives tocat mărunt
 
