PATE DIN FICAT DE MIEL CU CEAPĂ CROCANTĂ

Mediu
>30'
0/5
Redus
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 700 g ficat de miel
- 1/2 l lapte
- 20 ml ulei de floarea soarelui
- 450 g ceapă tocată
- 3 căței de usturoi tocați
- 2 crenguțe tocate de cimbru proaspăt
- 2 lingurițe rase de zahăr brun
- 2 lingurițe pline cu bulion
- 1 pahar de vin roșu
- 350 g unt 82% grăsime, la temperatura camerei
- 1 sare și piper după gust
- 2 linguri de ceapă crocantă
- 1 lingură de chives tocat mărunt
- 700 g ficat de miel
- 1/2 l lapte
- 20 ml ulei de floarea soarelui
- 450 g ceapă tocată
- 3 căței de usturoi tocați
- 2 crenguțe tocate de cimbru proaspăt
- 2 lingurițe rase de zahăr brun
- 2 lingurițe pline cu bulion
- 1 pahar de vin roșu
- 350 g unt 82% grăsime, la temperatura camerei
- 1 sare și piper după gust
- 2 linguri de ceapă crocantă
- 1 lingură de chives tocat mărunt