Oua scotiene
De catre Reteta Mega Image
Iata un alt mod mai sofisticat, dar usor de pus in practica pentru a gati ouale.
Multumim pentru nota!
An error occurred[RO]
Ai acordat deja o nota
- Fel de mancare: Altul
- Bucatarie: International
- Dieta: Clasic
- Mancare: Altul
- Ocazie: Altele
- Caracter sezonier: Toate sezoanele
Ingrediente
Aceasta reteta e pentru 2 persoane.
- ou de prepelita fierte
- 100 ml de lapte
- 4 galbenusuri
- 1 fir de praz
- 1 legatura mica de patrunjel
- 250 g de branza proaspata
- 250 g de pesmet
- faina
- seminte de susan
- 1 mana de frunze de baby spanac
- 2 albusuri
Pasul 1: Bate spuma galbenusurile cu 100ml de lapte.
Pasul 2: Separat, bate si albusurile, pana se intaresc.
Pasul 3: Toaca marunt prazul si patrunjelul.
Pasul 4: Amesteca pesmetul cu branza, galbenusurile spuma, albusurile, patrunjelul si prazul tocate, sare, piper si lasa compozitia la frigider.
Pasul 5: Ia in mana cam o lingura din compozitie, preseaz-o, pune deasupra o frunza de baby spanac, un ou fiert si formeaza o bila, ca la galustele cu prune.
Pasul 6: Trece bilele prin albus, apoi prin faina amestecata cu seminte de susan si prajeste-le in baie de ulei.
Retete asemanatoare:
Iti multumim ca ai tiparit reteta. Speram ca ti-a placut si ca vei reveni pe site-ul nostru pentru a cauta si alte retete minunate.
Trimite aceasta reteta