Incepe gatitul
Pasul 1: Regleaza temperatura friteuzei la 160 de grade Celsius.
Pasul 2: Taie piepul de pui in fasii potrivit de groase.
Pasul 3: Pregateste trei boluri: unul cu faina in care ai adaugat un praf de sare si de piper, unul cu ouale batute si un altul cu fulgii de porumb zdrobiti.
Pasul 4: Cum procedezi: ruleaza fasiile de carne de pui prin faina, cat mai bine, pentru a acoperi toata suprafata carnii, altfel risti sa nu ai o crusta apetisanta. Da-le apoi prin ouale batute si la final prin fulgi, presand bine cu palmele.
Pasul 5: Pune snitelele astfel formate in friteuza si lasa-le pana capata o culoare aurie. in locul friteuzei, poti folosi o tigaie inalta in care ai pus ulei. La fel de bine se vor coace si in cuptor, asezate pe o tava tapetata cu hartie, si nu uita sa le intorci pe cealalta parte dupa 10-12 minute pentru a se rumeni uniform. Serveste bucatile de nuggets imediat!