Nectarine coapte cu crema de mascarpone si amaretto
De catre Reteta Mega Image
Daca e vara e timpul sa te reindragostesti de gratar. Poti incerca lucruri inedite: fructe coapte pe gratar. Citeste reteta si data viitoare cand incingi un gratar nu uita ca poti prepara si un desert delicios.
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
5 din 5Bogat in zahar
Altele
Desert

Ingrediente pentru 4 Persoane
4 Persoane
- 1 lingura de amaretto
- 4 nectarine, taiate in doua, fara samburi
- 1 lingurita de ulei de masline
- 150 gr de branza de vaci, degresata
- 1 lingurita de zahar vanilat
- 150 g mascarpone
Incepe gatitul
Pasul 1: Amesteca mascarpone cu branza de vaci pana cand obtii o crema omogena. incorporeaza zaharul vanilat si amaretto, iar apoi da crema la rece.
Pasul 2: Unge jumatatile de nectarine cu ulei de masline. Coace-le pe gratar timp de 1 minut pe fiecare parte.
Pasul 3: Asaza-le pe farfurie, pune cate o lingura de crema deasupra fiecareia si decoreaza cu frunze de menta.
Pasul 2: Unge jumatatile de nectarine cu ulei de masline. Coace-le pe gratar timp de 1 minut pe fiecare parte.
Pasul 3: Asaza-le pe farfurie, pune cate o lingura de crema deasupra fiecareia si decoreaza cu frunze de menta.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Bogat in zahar
Altele
Desert
Toate sezoanele
Desert