Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Ai cautat retetaMuschiulet de porc cu legume la gratar
Mega image logo
  • Muschiulet de porc cu legume la gratar

Muschiulet de porc cu legume la gratar

De catre Reteta Mega Image
Daca e vara si vrei sa mananci cu prietenii, incinge gratarul! Nu e nevoie sa iesi la iarba verde in fiecare weekend, poti pregati la fel de bine un gratar savuros si memorabil chiar la tine acasa. Noi iti propunem cateva ingrediente interesante, care te vor face sa te (re)indragostesti de preparatele la gratar.

Dificultate

Mediu

Durata

1'- 30'

Pret

Mediu

Nota

5 din 5
Clasic
Altele
Fel principal
Muschiulet de porc cu legume la gratar

Ingrediente pentru 4 Persoane

4 Persoane
  • 4 ardei kapia
  • 2 bucati de muschi de porc (aproximativ 250g/bucata)
  • 1 vanata
  • 12 fire de sparanghel verde
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 rosie
  • 1 dovlecel
  • 1 lingura de otet balsamic
  • piper, sare de mare grunjoasa

Incepe gatitul

Pasul 1: Spala ardeii si coace-i intr-o tigaie grill, pe aragaz, sau intr-o tava de copt, in cuptorul preincalzit la 180°C. Dupa ce s-au copt, acopera-i cu o folie de aluminiu si lasa-i sa se raceasca. Curata-i apoi de cotor, pielite si seminte.
Pasul 2: Spala vinetele si taie-le felii pe lung. Presara-le cu sare si lasa-le sa stea 15 minute, sa-si lase zeama. Clateste-le bine, usuca-le cu un prosop de hartie si presara-le cu sare si piper.
Pasul 3: Rupe varfurile sparanghelului si curata-le. Presara-le cu sare si piper.
Pasul 4: Spala rosiile si dovleceii si taie-le in felii groase. Pune un pic de sare si piper.
Pasul 5: Incinge o tigaie grill, unge-o cu ulei de masline si coace legumele pe ambele parti.
Pasul 6: Pune legumele coapte pe gratar intr-un vas si stropeste-le cu otet balsamic.
Pasul 7: Freaca carnea cu sare si piper. Incalzeste o tigaie grill, unge-o cu ulei de masline si coace carnea 3 – 4 minute pe fiecare parte. Opreste focul, acoper-o cu folie de aluminiu si las-o sa se odihneasca timp de 5 minute.
Pasul 8: Serveste carnea impreuna cu legumele la gratar.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal
  • Muschiulet de porc cu legume la gratar