Ai cautat retetaMuschi de porc in stil american
Mega image logo
  • Muschi de porc in stil american
Muschi de porc in stil american

Muschi de porc in stil american

De catre Reteta Mega Image
Gustul inconfundabil si continutul scazut de apa fac muschiuletul Gusturi romanesti ideal pentru a fi pregatit in diverse modalitati, noi iti recomandam in stilul american, caramelizat.
Mediu
1'- 30'
5/5
Mediu

Ingrediente pentruPersoane

4 portii
  • 2 lingurite de sare
  • 1 lingurita de chimion
  • 1 lingurita de piper negru macinat
  • 2 muschiuleti de porc fasonati
  • 1 lingurita de pudra de chili
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de tabasco
  • 2 linguri de usturoi taiat marunt
  • 3 cani de zahar brun
  • 2 lingurite de sare
  • 1 lingurita de chimion
  • 1 lingurita de piper negru macinat
  • 2 muschiuleti de porc fasonati
  • 1 lingurita de pudra de chili
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de tabasco
  • 2 linguri de usturoi taiat marunt
  • 3 cani de zahar brun

Incepe gatitul

Pasul 1: Amesteca mixul de condimente intr-un castron mic, omogenizeaza si aplica peste muschiulet.
Pasul 2: Asaza muschiuletul astfel pregatit intr-un vas Yena la cuptor la foc mediu (140°C) si rumeneste-l intorcandu-l odata la 4-5 minute, pana isi schimba culoarea in brun.
Pasul 3: Intre timp, amesteca zaharul brun cu usturoiul si tabasco intr-un caston mic. Amestecul obtinut se pune deasupra muschiuletului, pe care-l dai din nou la cuptor, la 180°C, pentru alte 20 de minute. Opreste focul, acopera muschiuletul cu o folie de aluminiu si lasa-l la cuptor alte 10 minute.
Pasul 4: Intre timp, pregateste salata de cruditati si garnitura de cartofi, dupa preferinte. Serveste totul cald.

Nota

Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
American
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal