Ai cautat retetaMâncare de năut, chorizo și spanac
Mega image logo
  • Mâncare de năut, chorizo și spanac

Mâncare de năut, chorizo și spanac

Năutul este foarte popular în toată zona Mediteranei, inclusiv în Spania, iar chorizo este un tip de cârnat de porc picant, din gastronomia iberică. Spaniolii servesc uneori această mâncare ca „tapas” (gustări).
Mâncare de năut, chorizo și spanac
0/5

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 ceapă tocată
  • 2 căței de usturoi tocați mărunt
  • 1 morcovi feliați
  • 1 tulpina de telina (apio), tocata
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 ceapă tocată
  • 2 căței de usturoi tocați mărunt
  • 1 morcovi feliați
  • 1 tulpina de telina (apio), tocata