MINI PAVLOVA
Dificultate
RidicatDurata
31'- 60'Pret
MediuNota
5 din 5Desert

Ingrediente pentru 6 Persoane
6 Persoane
- 500 g zahar tos
- 8 albusuri
- 1 pastaie de vanilie
- 2 lingurite cu otet alimentar
- 4 lingurite cu amidon
- 500 ml smantana pentru frisca
- 2 linguri cu zahar pudra
- 300 g zmeura
- 300 g afine
- 2 kiwi
- 1 un praf de sare
- 1 cateva frunze de menta
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
49956
63684
49660
88242
Incepe gatitul
Incinge cuptorul la 180 de grade. Bate albusurile spuma impreuna cu un praf de sare pana devin ferme. incorporeaza zaharul, lingura cu lingura, si continua sa le bati pana spuma devine stralucitoare, satinata. Adauga amidonul cernut, otetul si miezul pastaii de vanilie. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Traseaza pe aceasta conturul a 6 cercuri cu diametrul de 10 cm (cu ajutorul unui pahar de apa, de exemplu). Pune spuma pe fiecare cerc, cu o lingura, si netezeste-le usor la suprafata. Da tava la cuptor, la 150 de grade, si coace bezelele 30 de minute. Opreste cuptorul si mai tine tava inauntru inca 30 de minute, apoi scoate tava si lasa sa se raceasca bezelele.
Bate cu mixerul smantana pentru frisca si pune cate 1-2 linguri pe fiecare bezea. Decoreaza cu fructe proaspete, frunze de menta si pudreaza cu zahar.
Traseaza pe aceasta conturul a 6 cercuri cu diametrul de 10 cm (cu ajutorul unui pahar de apa, de exemplu). Pune spuma pe fiecare cerc, cu o lingura, si netezeste-le usor la suprafata. Da tava la cuptor, la 150 de grade, si coace bezelele 30 de minute. Opreste cuptorul si mai tine tava inauntru inca 30 de minute, apoi scoate tava si lasa sa se raceasca bezelele.
Bate cu mixerul smantana pentru frisca si pune cate 1-2 linguri pe fiecare bezea. Decoreaza cu fructe proaspete, frunze de menta si pudreaza cu zahar.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Desert
Desert
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
49956
63684
49660
88242