• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Legume marinate cu sos chimichurri

De catre Marius Tudosiei

indragostit sau nu de legume, merita sa le incerci marinate si fripte apoi pe gratar. Iar sosul chimichiurri nu face decat sa le aduca un plus de gust si de savoare.

Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Fel principal
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Legume marinate cu sos chimichurri
Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 4 Portii +
  • 3 legaturi de patrunjel
  • lime – coaja si pulpa
  • fenicul
  • ciuperci albe si brune
  • zucchini
  • ceapa rosie
  • vanata
  • andiva
  • ardei rosu si capia
  • dovlecel
  • ulei de masline, sare, piper
  • sparanghel
  • 3 fire de oregano
  • 3 fire de usturoi verde
  • 5 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi uscat (optional)
  • chilli rosu sau verde
  • otet de vin rosu, ulei extra virgin de masline
Pregatire

Pasul 1: Taie legumele felii si pune-le intr-un vas potrivit de mare. Presara sare si piper, zeama de lime, doua linguri cu ulei de masline. Amesteca si lasale la marinat.
Pasul 2: Pune in blender ingredientele pentru sos si mixeaza pana capata consistenta dorita. in cazul in care este prea dens, subţiaza cu apa.
Pasul 3: Coace pe gratar legumele marinate si, dupa ce s-au racorit usor, serveste-le cu sos chimichiurri deasupra. Daca il pui pe legumele fierbinti, sosul işi pierde din prospeţimea culorii.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista