• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  
Inapoi

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Buseu
  • Mancare: Cina

Ingrediente

- 1 Portii +
  • 5 ouă
  • 300 g făină
  • 50 g lapte
  • 1 sare
  • 1 vârf de cuțit de nucșoară măcinată
  • 1 ceapă și jumătate tocată mărunt
  • 1 lingură de chives tocat
  • 200 g smântână lichidă 32%
  • 200 g brânză Emmental dată pe răzătoarea mică
  • 150 g unt
  • 5 linguri pline de ceapă prăjită crocantă
  • 1 piper
KÄSESPÄTZLE
Pregatire

1. Într-o oală mare, pune apă cu sare la fiert.
2. Într-un bol, amestecă energic ouăle împreună cu laptele, sare, nucșoară și făină, până când obții o compoziție omogenă, fără cocoloașe. Compoziția trebuie să semene unui aluat de clătite, ușor mai gros.
3. Trece compoziția rezultată printr-o sită cu ochiuri mari, deasupra oalei cu apa care fierbe.
4. Scoate pastele din apă când se ridică la suprafață, semn că s-au fiert. Toarnă-le într-o sită și clătește-le cu apă rece.
5. Într-o tigaie întinsă, pune la foc mic ceapa tocată împreună cu untul și lasă vreo 5 minute, până când ceapa se înmoaie, dar nu se arde.
6. Adaugă peste ceapă pastele, amestecă foarte bine și pune apoi smântâna de gătit și brânza Emmental rasă.
7. Lasă la foc mic până când brânza se topește și obții un sos legat.
8. Servește cu ceapă crocantă deasupra și chives tocat.
9. Se condimentează cu sare și piper după gust.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista