Ai cautat retetaÎNGHEȚATĂ PE BĂȚ CU VIN ROSE
Mega image logo
  • ÎNGHEȚATĂ PE BĂȚ CU VIN ROSE

ÎNGHEȚATĂ PE BĂȚ CU VIN ROSE

Dificultate

Usor

Durata

1'- 30'

Pret

Redus

Nota

5 din 5
Desert
ÎNGHEȚATĂ PE BĂȚ CU VIN ROSE

Ingrediente pentru 1 Persoane

1 Persoane
  • 3 cm ghimbir rădăcină
  • 1 zeama de la 2 lămâi
  • 500 ml vin rose
  • 60 ml sirop de zahăr din trestie
  • 4 linguri sirop de violete
  • 60 g coacăze roșii
  • 6 crenguțe de mentă, frunzele culese

Incepe gatitul

1. Rade grosier ghimbirul, apoi stoarce-l în mână deasupra unui bol. Adaugă zeama de lămâie, vinul, siropul de zahăr și siropul de violete, și amestecă bine.
2. Decorează formele de înghețată cu coacăze și frunze de mentă, umple-le cu compoziția obținută mai devreme, fixează bețele și dă la congelator cel puțin 12 ore. Atenție, datorită alcoolului din vin, timpul de congelare este mai mare.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Desert
Desert
  • ÎNGHEȚATĂ PE BĂȚ CU VIN ROSE