Hot dog gourmet cu branza
De catre Reteta Mega Image
Combinatia de varza la cuptor si carnati astampara pofta oricarui mofturos intr-ale mancarurilor, asa ca te invitam sa incerci o reteta mega de hot dog cu branza.
Dificultate
MediuDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
5 din 5Clasic
Altele
Fel principal

Ingrediente pentru 4 Persoane
4 Persoane
- 240 g de varza alba
- 4 carnati de porc
- 1 zucchini
- fir de nasturel
- 200 g de branza Comte
- 4 minibaghete
- 280 g de rosii semi-uscate in ulei
- 1 lingurita de chimen macinat
- 2 linguri de ceapa prajita
- 2 linguri de aschii de trufe
- 4 linguri de maioneza cu trufe
- 6 linguri de otet de vin alb
- 1 lingura de zahar
- 1 lingura de unt
- sare si piper
Incepe gatitul
Pasul 1: Taie varza alba fin, apoi presar-o cu otet, zahar si chimen macinat. Adauga putina apa si amesteca cu grija. Lasa la marinat astfel incat varza sa se inmoaie un pic, dar sa ramana crocanta.
Pasul 2: Topeste untul intr-o tigaie si frige carnatii pana devin aurii. Ai grija sa nu-i intepi cand ii intorci, ca sa nu se sparga membrana.
Pasul 3: Taie zucchini, pe lung, in felii groase cam de jumatate de cm si coace-le pe gratar, pe ambele laturi, pana cand capata dungile caracteristice. Presara-le cu sare si piper.
Pasul 4: Da branza pe razatoare. Taie baghetele in jumatate, pe lung. Pe una dintre jumatati pune o felie de zucchini, iar pe cealalta, branza rasa. Pune carnatul deasupra feliei de zucchini si presara deasupra un pic de branza rasa.
Pasul 5: Da toate jumatatile de bagheta la cuptor, la 180 grade Celsius, pana ce se topeste branza.
Pasul 6: Scoate tava din cuptor. Pune peste carnati putina salata de varza, fasii de rosii semi uscate, maioneza cu trufe, ceapa prajita, cateva aschii de trufe si cateva fire de nasturel.
Pasul 2: Topeste untul intr-o tigaie si frige carnatii pana devin aurii. Ai grija sa nu-i intepi cand ii intorci, ca sa nu se sparga membrana.
Pasul 3: Taie zucchini, pe lung, in felii groase cam de jumatate de cm si coace-le pe gratar, pe ambele laturi, pana cand capata dungile caracteristice. Presara-le cu sare si piper.
Pasul 4: Da branza pe razatoare. Taie baghetele in jumatate, pe lung. Pe una dintre jumatati pune o felie de zucchini, iar pe cealalta, branza rasa. Pune carnatul deasupra feliei de zucchini si presara deasupra un pic de branza rasa.
Pasul 5: Da toate jumatatile de bagheta la cuptor, la 180 grade Celsius, pana ce se topeste branza.
Pasul 6: Scoate tava din cuptor. Pune peste carnati putina salata de varza, fasii de rosii semi uscate, maioneza cu trufe, ceapa prajita, cateva aschii de trufe si cateva fire de nasturel.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal