Gratin cu paste rigatoni, branza Mimolette si dovlecei
De catre Reteta Mega Image
Un ingredient folosit in multe dintre bucatariile lumii, pastele au tot felul de forme si marimi, aceasta diverstate nefiind insa intamplatoare. Unele se potrivesc mai bine in preparate cu sosuri, unele se folosesc mai ales in supe si salate, iar altele se pot umple. Orice ai alege sa gatesti, la Mega Image gasesti pastele potrivite.

Mediu
>30'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 4 portii
- 400 g dovlecei
- 500 g rosii pasate
- 2 catei de usturoi
- 2 lunguri de ulei de masline
- 1 lingurita de cimbru uscat
- 400 g paste rigatoni
- 100 g branza Minolette
- sare
- piper
- 400 g dovlecei
- 500 g rosii pasate
- 2 catei de usturoi
- 2 lunguri de ulei de masline
- 1 lingurita de cimbru uscat
- 400 g paste rigatoni
- 100 g branza Minolette
- sare
- piper