• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Gazpacho de castraveti

De catre Marius Tudosiei

Incredibil de usor de pregatit si, mai ales, foarte gustoasa, supa de castraveti este ideala vara, cand soarele arzator nu te imbie sa stai prea mult in bucatarie.

Dificultate medie
Cost ridicat
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Sos
  • Bucatarie: Spaniol
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Gazpacho de castraveti
Dificultate medie
Cost ridicat
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 4 Portii +
  • 2 castraveti
  • sare de mare, piper
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 g feta
  • 120 g iaurt grecesc
  • 15 g coriandru
  • 15 g menta verde
  • 15 g marar verde
  • 1/2 rodie
  • 2 ridichi
Pregatire

Pasul 1: Curata de coji castravetii spalati, taie-i pe lungime apoi in cubulete. Opreste cateva pentru decor si pune restul intrun blender. Adauga iaurtul grecesc rece, zeama de lamaie si putina coaja, uleiul de masline si verdeata, din care ai oprit cateva firicele pentru decor. Mixeaza foarte bine si, in functie de cat de groasa sau subtire iti doresti supa, adauga putina apa foarte rece. Asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat.
Pasul 2: Imparte supa in patru castronele, decoreaza cu felii de ridichi, cubuletele de castravete si verdeturile pastrate, samburi de rodie si branza feta sfaramata.
Pasul 3: Serveste supa de castraveti imediat.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista