Friptura in crusta de mustar a l'Ancienne
De catre Reteta Mega Image
Incearca o reteta deosebita pentru friptura la gratar unde vei folosi carne marinata si tehnici de coacere ca un profesionist.
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
5 din 5Clasic
Altele
Fel principal

Ingrediente pentru 4 Persoane
4 Persoane
- 800 g carne marinata
- 4 linguri mustar l'Ancienne
- 4 crengute cimbru
Incepe gatitul
Pasul 1: Scoate carnea din frigider cu 1 ora inainte de a o prepara
Pasul 2: Porneste gratarul si asteapta pana se incinge
Pasul 3: Unge carnea cu mustar pe toate partile si pune-o cate 3 minute pe fiecare parte, pe gratarul fierbinte
Pasul 4: Aseaza apoi bucata de carne in partea mai putin fierbinte a gratarului (la sursa de caldura indirecta), pune capacul gratarului si mai las-o inca 15 minute.
Pasul 5: Scoate carnea de pe gratar, impacheteaz-o in folie de aluminiu impreuna cu crengutele de cimbru si las-o sa stea inca 5 minute, sa se odihneasca.
Pasul 6: Taie-o felii si serveste-o imediat. Ar trebui sa-si fi pastrat culoarea roz la interior.
Pasul 7: Coacerea folosind caldura indirecta este potrivita in cazul bucatilor de carne mai mari sau al legumelor, care au nevoie de mai mult timp pentru a se gati, fara sa se arda.
Pasul 2: Porneste gratarul si asteapta pana se incinge
Pasul 3: Unge carnea cu mustar pe toate partile si pune-o cate 3 minute pe fiecare parte, pe gratarul fierbinte
Pasul 4: Aseaza apoi bucata de carne in partea mai putin fierbinte a gratarului (la sursa de caldura indirecta), pune capacul gratarului si mai las-o inca 15 minute.
Pasul 5: Scoate carnea de pe gratar, impacheteaz-o in folie de aluminiu impreuna cu crengutele de cimbru si las-o sa stea inca 5 minute, sa se odihneasca.
Pasul 6: Taie-o felii si serveste-o imediat. Ar trebui sa-si fi pastrat culoarea roz la interior.
Pasul 7: Coacerea folosind caldura indirecta este potrivita in cazul bucatilor de carne mai mari sau al legumelor, care au nevoie de mai mult timp pentru a se gati, fara sa se arda.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Frantuzesc
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal