• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  
Inapoi

Friptura in crusta de mustar a l'Ancienne

De catre Reteta Mega Image

Incearca o reteta deosebita pentru friptura la gratar unde vei folosi carne marinata si tehnici de coacere ca un profesionist.

Usor
Mediu
1'- 30'

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Fel principal
  • Bucatarie: Frantuzesc
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Ingrediente

- 4 Portii +
  • 800 g carne marinata
  • 4 linguri mustar l'Ancienne
  • 4 crengute cimbru
Pregatire

Pasul 1: Scoate carnea din frigider cu 1 ora inainte de a o prepara
Pasul 2: Porneste gratarul si asteapta pana se incinge
Pasul 3: Unge carnea cu mustar pe toate partile si pune-o cate 3 minute pe fiecare parte, pe gratarul fierbinte
Pasul 4: Aseaza apoi bucata de carne in partea mai putin fierbinte a gratarului (la sursa de caldura indirecta), pune capacul gratarului si mai las-o inca 15 minute.
Pasul 5: Scoate carnea de pe gratar, impacheteaz-o in folie de aluminiu impreuna cu crengutele de cimbru si las-o sa stea inca 5 minute, sa se odihneasca.
Pasul 6: Taie-o felii si serveste-o imediat. Ar trebui sa-si fi pastrat culoarea roz la interior.
Pasul 7: Coacerea folosind caldura indirecta este potrivita in cazul bucatilor de carne mai mari sau al legumelor, care au nevoie de mai mult timp pentru a se gati, fara sa se arda.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista