Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Ai cautat retetaFriptura in crusta de mustar a l'Ancienne
Mega image logo
  • Friptura in crusta de mustar a l'Ancienne

Friptura in crusta de mustar a l'Ancienne

De catre Reteta Mega Image
Incearca o reteta deosebita pentru friptura la gratar unde vei folosi carne marinata si tehnici de coacere ca un profesionist.

Dificultate

Usor

Durata

1'- 30'

Pret

Mediu

Nota

5 din 5
Clasic
Altele
Fel principal
Friptura in crusta de mustar a l'Ancienne

Ingrediente pentru 4 Persoane

4 Persoane
  • 800 g carne marinata
  • 4 linguri mustar l'Ancienne
  • 4 crengute cimbru

Incepe gatitul

Pasul 1: Scoate carnea din frigider cu 1 ora inainte de a o prepara
Pasul 2: Porneste gratarul si asteapta pana se incinge
Pasul 3: Unge carnea cu mustar pe toate partile si pune-o cate 3 minute pe fiecare parte, pe gratarul fierbinte
Pasul 4: Aseaza apoi bucata de carne in partea mai putin fierbinte a gratarului (la sursa de caldura indirecta), pune capacul gratarului si mai las-o inca 15 minute.
Pasul 5: Scoate carnea de pe gratar, impacheteaz-o in folie de aluminiu impreuna cu crengutele de cimbru si las-o sa stea inca 5 minute, sa se odihneasca.
Pasul 6: Taie-o felii si serveste-o imediat. Ar trebui sa-si fi pastrat culoarea roz la interior.
Pasul 7: Coacerea folosind caldura indirecta este potrivita in cazul bucatilor de carne mai mari sau al legumelor, care au nevoie de mai mult timp pentru a se gati, fara sa se arda.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Frantuzesc
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal
  • Friptura in crusta de mustar a l'Ancienne