• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Frigarui de berbecut

De catre Marius Tudosiei

Frageda si foarte gustoasa, carnea de berbecut este ideala pentru gratar, mai ales pentru cei care sunt tentati de gustul usor mai pronuntat.

Dificultate medie
Cost ridicat
Mai putin de 60 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Fel principal
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Frigarui de berbecut
Dificultate medie
Cost ridicat
Mai putin de 60 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 2 Portii +
  • 200 g carne de berbecut
  • maghiran uscat
  • ulei de masline
  • usturoi uscat
  • seminte de mustar
  • coaja si suc de lime
  • patrunjel
  • 3 ardei capia
  • 200 g telemea de vaca
  • sare, piper boabe
Pregatire

Pasul 1: Pentru marinada, amesteca ingredientele si toarn-o peste carnea taiata bucati. Lasa cateva ore la rece.
Pasul 2: Pune carnea pe betele de frigarui inmuiate in prelabil in apa macar o ora, astfel incat sa nu se arda pe grill.
Pasul 3: Coace ardeii, decojeste-i si taie in bucati potrivite. Marunteste verdeata si sfarama branza telemea.
Pasul 4: Asaza frigaruile pe un pat format din verdeata, branza sfaramata, felii de ardei copt, toate stropite cu ulei de masline si condimentate cu un strop de piper macinat. Serveste-le alaturi de un pahar cu sauvignon alb sau roze.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista