Frigarui de berbecut
De catre Marius Tudosiei
Frageda si foarte gustoasa, carnea de berbecut este ideala pentru gratar, mai ales pentru cei care sunt tentati de gustul usor mai pronuntat.
Multumim pentru nota!
An error occurred[RO]
Ai acordat deja o nota
- Fel de mancare: Fel principal
- Bucatarie: International
- Dieta: Clasic
- Mancare: Altul
- Ocazie: Altele
- Caracter sezonier: Toate sezoanele
Ingrediente
Aceasta reteta e pentru 2 persoane.
- 200 g carne de berbecut
- maghiran uscat
- ulei de masline
- usturoi uscat
- seminte de mustar
- coaja si suc de lime
- patrunjel
- 3 ardei capia
- 200 g telemea de vaca
- sare, piper boabe
Pasul 1: Pentru marinada, amesteca ingredientele si toarn-o peste carnea taiata bucati. Lasa cateva ore la rece.
Pasul 2: Pune carnea pe betele de frigarui inmuiate in prelabil in apa macar o ora, astfel incat sa nu se arda pe grill.
Pasul 3: Coace ardeii, decojeste-i si taie in bucati potrivite. Marunteste verdeata si sfarama branza telemea.
Pasul 4: Asaza frigaruile pe un pat format din verdeata, branza sfaramata, felii de ardei copt, toate stropite cu ulei de masline si condimentate cu un strop de piper macinat. Serveste-le alaturi de un pahar cu sauvignon alb sau roze.
Retete asemanatoare:
Iti multumim ca ai tiparit reteta. Speram ca ti-a placut si ca vei reveni pe site-ul nostru pentru a cauta si alte retete minunate.
Trimite aceasta reteta