• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.
Inapoi

Frigarui cu sos picant de iaurt

De catre Reteta Mega Image

Cand iti este pofta de un gratar, nu uita ca frigaruile sunt o optiune rapida unde poti imbina carnea cu legumele pentru un gust rotund si o dieta echilibrata.

Usor de preparat
Cost redus
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Fel principal
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Cina
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Frigarui cu sos picant de iaurt
Usor de preparat
Cost redus
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 4 Portii +
  • 800 g carne marinata
  • piper
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura seminte susan
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 g iaurt
  • 1 legatura de menta
  • 1 lime bio
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
Pregatire

Pasul 1: Razuie coaja de lime, iar apoi stoarce sucul din fruct. Scoate codita si semintele ardeiului rosu si toaca-l. Curata si toaca usturoiul. Pune intr-un robot de bucatarie coaja si sucul de lime, ardeiul rosu, usturoiul, iaurtul, frunzele de menta si semintele de susan. Mixeaza-le pana obtii un sos omogen.
Pasul 2: Taie bucatile de carne in cuburi mari. Curata si ceapa rosie si tai-o in bucati.
Pasul 3: Infige carnea si ceapa alternativ, pe betele de frigarui. Unge-le cu ulei de masline.
Pasul 4: Frige-le pe gratar 8-10 minute, intorcandu-le din cand in cand.
Pasul 5: Serveste frigaruile alaturi de sosul de iaurt.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista