Frigarui cu sos picant de iaurt
De catre Reteta Mega Image
Cand iti este pofta de un gratar, nu uita ca frigaruile sunt o optiune rapida unde poti imbina carnea cu legumele pentru un gust rotund si o dieta echilibrata.
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
RedusNota
5 din 5Clasic
Altele
Fel principal

Ingrediente pentru 4 Persoane
4 Persoane
- 800 g carne marinata
- 2 catei de usturoi
- 2 cepe rosii
- 1 lime bio
- 1 legatura de menta
- 200 g iaurt
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura seminte susan
- 1 ardei rosu
- piper
- sare
Incepe gatitul
Pasul 1: Razuie coaja de lime, iar apoi stoarce sucul din fruct. Scoate codita si semintele ardeiului rosu si toaca-l. Curata si toaca usturoiul. Pune intr-un robot de bucatarie coaja si sucul de lime, ardeiul rosu, usturoiul, iaurtul, frunzele de menta si semintele de susan. Mixeaza-le pana obtii un sos omogen.
Pasul 2: Taie bucatile de carne in cuburi mari. Curata si ceapa rosie si tai-o in bucati.
Pasul 3: Infige carnea si ceapa alternativ, pe betele de frigarui. Unge-le cu ulei de masline.
Pasul 4: Frige-le pe gratar 8-10 minute, intorcandu-le din cand in cand.
Pasul 5: Serveste frigaruile alaturi de sosul de iaurt.
Pasul 2: Taie bucatile de carne in cuburi mari. Curata si ceapa rosie si tai-o in bucati.
Pasul 3: Infige carnea si ceapa alternativ, pe betele de frigarui. Unge-le cu ulei de masline.
Pasul 4: Frige-le pe gratar 8-10 minute, intorcandu-le din cand in cand.
Pasul 5: Serveste frigaruile alaturi de sosul de iaurt.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Cina
Toate sezoanele
Fel principal