Frigărui cu legume, pui și pepene, salsa de pepene roșu
Pepene, pui, porumb și ardei copt pe aceeași frigăruie! De
ce nu?! Dulce, crocant, moale și fraged, rumen și sărat, toate
într‑un singur preparat... Aceste frigărui sunt felul nostru de‑ați
spune că iubim vara și știm să ne bucurăm de ea într-o
mulțime de feluri. Încearcă-le și ai să te convingi. Nu
uita de salsa (sos, în spaniolă) cu pepene roșu, ceva
cu totul senzațional. Și uite așa poți profita de
ultima lună de vară, cu cele mai surprinzătoare
combinații culinare via Chef Alex Iacob.

Usor
>60'
0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 400 g ardei gras verde copt
- 1 porumb fiert, tăiat bucăți
- 200 g pepene roșu
- 600 g piept de pui dezosat, tăiat cubulețe cam de 4 cm
- 1 lingură sos de soia
- 2 linguri linguri de ulei de măsline
- zeama de la un lime
- 1 linguriță semințe de susan
- 2 roșii mari tăiate cubulețe mici
- 1 legătură ceapă verde
- 1 legătură mică de coriandru, tocată
- 400 g ardei gras verde copt
- 1 porumb fiert, tăiat bucăți
- 200 g pepene roșu
- 600 g piept de pui dezosat, tăiat cubulețe cam de 4 cm
- 1 lingură sos de soia
- 2 linguri linguri de ulei de măsline
- zeama de la un lime
- 1 linguriță semințe de susan
- 2 roșii mari tăiate cubulețe mici
- 1 legătură ceapă verde
- 1 legătură mică de coriandru, tocată