Ai cautat retetaFrigărui cu legume, pui și pepene, salsa de pepene roșu
Mega image logo

Frigărui cu legume, pui și pepene, salsa de pepene roșu

Pepene, pui, porumb și ardei copt pe aceeași frigăruie! De ce nu?! Dulce, crocant, moale și fraged, rumen și sărat, toate într‑un singur preparat... Aceste frigărui sunt felul nostru de‑ați spune că iubim vara și știm să ne bucurăm de ea într-o mulțime de feluri. Încearcă-le și ai să te convingi. Nu uita de salsa (sos, în spaniolă) cu pepene roșu, ceva cu totul senzațional. Și uite așa poți profita de ultima lună de vară, cu cele mai surprinzătoare combinații culinare via Chef Alex Iacob.
Frigărui cu legume, pui și pepene, salsa de pepene roșu
Usor
>60'
0/5

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 400 g ardei gras verde copt
  • 1 porumb fiert, tăiat bucăți
  • 200 g pepene roșu
  • 600 g piept de pui dezosat, tăiat cubulețe cam de 4 cm
  • 1 lingură sos de soia
  • 2 linguri linguri de ulei de măsline
  • zeama de la un lime
  • 1 linguriță semințe de susan
  • 2 roșii mari tăiate cubulețe mici
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură mică de coriandru, tocată
  • 400 g ardei gras verde copt
  • 1 porumb fiert, tăiat bucăți
  • 200 g pepene roșu
  • 600 g piept de pui dezosat, tăiat cubulețe cam de 4 cm
  • 1 lingură sos de soia
  • 2 linguri linguri de ulei de măsline
  • zeama de la un lime
  • 1 linguriță semințe de susan
  • 2 roșii mari tăiate cubulețe mici
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură mică de coriandru, tocată