Fish & chips cu sos tartar
Nu trebuie să gătești pompos ca să ai o experiență culinară
deosebită. Rețeta de fish & chips cu sos tartar este simplă, dar
gustoasă, putând scoate din banal orice seară. Servește alături
de o bere englezească pale ale.

0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 4 fileuri doradă, biban de mare sau șalău,
- 250 g făină
- 1 ou întreg
- 7 g praf de copt
- 1 g drojdie uscată
- 325 g apă
- 1 l ulei floarea soarelui
- 500 g cartofi pentru prăjit, curățați și tăiați
- 200 g maioneză
- 1 linguriță capere
- 2 lingurițe castraveți cornișon
- 1 lămâie
- 1 legătură pătrunjel tocat mărunt
- 4 fileuri doradă, biban de mare sau șalău,
- 250 g făină
- 1 ou întreg
- 7 g praf de copt
- 1 g drojdie uscată
- 325 g apă
- 1 l ulei floarea soarelui
- 500 g cartofi pentru prăjit, curățați și tăiați
- 200 g maioneză
- 1 linguriță capere
- 2 lingurițe castraveți cornișon
- 1 lămâie
- 1 legătură pătrunjel tocat mărunt