Fish & chips cu sos tartar
Nu trebuie să gătești pompos ca să ai o experiență culinară
deosebită. Rețeta de fish & chips cu sos tartar este simplă, dar
gustoasă, putând scoate din banal orice seară. Servește alături
de o bere englezească pale ale.

0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 4 fileuri doradă, biban de mare sau șalău,
 - 250 g făină
 - 1 ou întreg
 - 7 g praf de copt
 - 1 g drojdie uscată
 - 325 g apă
 - 1 l ulei floarea soarelui
 - 500 g cartofi pentru prăjit, curățați și tăiați
 - 200 g maioneză
 - 1 linguriță capere
 - 2 lingurițe castraveți cornișon
 - 1 lămâie
 - 1 legătură pătrunjel tocat mărunt
 
- 4 fileuri doradă, biban de mare sau șalău,
 - 250 g făină
 - 1 ou întreg
 - 7 g praf de copt
 - 1 g drojdie uscată
 - 325 g apă
 - 1 l ulei floarea soarelui
 - 500 g cartofi pentru prăjit, curățați și tăiați
 - 200 g maioneză
 - 1 linguriță capere
 - 2 lingurițe castraveți cornișon
 - 1 lămâie
 - 1 legătură pătrunjel tocat mărunt
 
