• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Fileuri de pui umplute cu pasta de masline, pasta de rosii uscate si fistic

De catre Reteta Mega Image

Un aperitiv mai sofisticat in care fisticul da o nota aparte!

Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Fel principal
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Fileuri de pui umplute cu pasta de masline, pasta de rosii uscate si fistic
Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 4 Portii +
  • 4 fileuri de piept de pui
  • piper, sare
  • 1 varf de cutit de piper Cayenne
  • 70 g de unt
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 30 g de fistic tocat
  • 50 g de parmezan ras
  • 100 g de pasta de rosii uscate la soare
  • 100 g de pasta de masline negre (tapenade)
  • 8 cepe esalota mari
  • 800 g de cartofi
Pregatire

Pasul 1: Curata ceapa si tai-o in felii subtiri. Caleste-o la foc mic in ulei de masline.
Pasul 2: Curata cartofii si fierbe-i in apa sarata aproximativ 25 de minute. Scurge-i, piseaza-i si adauga peste ei ceapa prajita si 50g de unt. Asezoneaza cu sare si piper, amesteca bine si pastreaza piureul la cald.
Pasul 3: Taie fileurile de pui in jumatate pe lungime, dar nu de tot, astfel incat, desfacandu-le, sa obtii bucati mai mari de pui. Pe doua dintre fileuri intinde jumatate din pasta de masline negre si presara deasupra jumatate din cantitatea de fistic si parmezan. Pe celelalte doua fileuri intinde jumatate din pasta de rosii uscate si presara jumatate din cantitatea de fistic si parmezan. Pastreaza un pic de fistic si parmezan pentru decorul final.
Pasul 4: Ruleaza fileurile si inveleste-le in foaie de copt, avand grija sa acoperi capetele si sa le stringi foarte bine, astfel incat sa nu curga umplutura.
Pasul 5: Tine-le timp de 10 minute pe foc, intr-o oala cu apa clocotind. Scoate rulourile din apa, indeparteaza folia cu grija si rumeneste-le cateva minute intr-o tigaie cu restul de unt.
Pasul 6: Asezoneaza cu sare si piper si taie fiecare rulou in patru felii egale. Serveste cu piure de cartofi si restul de pasta de masline si de rosii uscate. Decoreaza cu fistic tocat si piper Cayenne.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista