FRITTATA CU SPANAC
Nota
5 din 5Fel principal

Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 6 ouă
- 100 ml smântână pentru gătit 32% grăsime
- 1 linguriță de sare
- 1/2 linguriță de piper proaspăt măcinat
- 3 linguri de ulei de măsline
- 3 cepe mari tocate
- 3 roșii medii tăiate felii
- 500 g spanac
- 100 g brânză feta sfărâmată
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
62709
49122
89442
11075
Incepe gatitul
1. Preîncălzește cuptorul la 180° C.
2. Într-un bol mare adaugă ouăle, smântâna, sarea și piperul și amestecă bine cu telul. Apoi pune bolul la frigider.
3. Într-o tigaie rezistentă la cuptor încinge uleiul, apoi gătește ceapa până se înmoaie.
4. Adaugă roșiile și spanacul, amestecă și gătește câteva minute cât să se înmoaie spanacul.
5. Adaugă ouăle bătute și brânza și pune tigaia în cuptorul preîncălzit. Lasă să se coacă aproximativ 15 minute sau cât să se întărească ouăle.
2. Într-un bol mare adaugă ouăle, smântâna, sarea și piperul și amestecă bine cu telul. Apoi pune bolul la frigider.
3. Într-o tigaie rezistentă la cuptor încinge uleiul, apoi gătește ceapa până se înmoaie.
4. Adaugă roșiile și spanacul, amestecă și gătește câteva minute cât să se înmoaie spanacul.
5. Adaugă ouăle bătute și brânza și pune tigaia în cuptorul preîncălzit. Lasă să se coacă aproximativ 15 minute sau cât să se întărească ouăle.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Fel principal
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
62709
49122
89442
11075