Incepe gatitul
1. Într-un bol mare, amestecă uleiul de măsline, zeama de lime, chimionul și chili.
2. Condimentează puiul cu sare și piper, apoi pune-l în bol și întoarce-l pe toate părțile ca să se acopere cu sosul de marinadă. Lasă-l la marinat, în frigider, între 30 de minute și 2 ore.
3. După ce ai marinat puiul, încinge într-o tigaie mare, la foc mediu, lingura de ulei rămasă. Adaugă puiul în tigaie și gătește-l cam 8 minute pe fiecare parte, până capătă o crustă maronie la exterior și se pătrunde la interior. Apoi lasă-l la odihnit 10 minute și feliază-l în fâșii subțiri.
4. În aceeași tigaie, adaugă ardeiul gras și ceapa, și gătește-le până se înmoaie, cam 5 minute. Apoi adaugă fâșiile de pui și amestecă până se combină bine cu legumele.
5. Servește fajitas în lipii tortillas.