Enchiladas de pui
Această specialitate mexicană este demnă de a-i cuceri până și pe
cei mai pofticioși dintre noi. Fiindcă necesită puțin mai mult efort,
este ideală de preparat și savurat într-o zi tihnită de weekend.

0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 1 ceapă tocată
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi zdrobit
- 1 lingură de paprika afumată
- 1 linguriță oregano uscat
- 4 piept de pui
- 400 g boabe de fasole neagră/roșie, scurse de lichid și clătite
- 8 foaie de tortilla
- 100 g cheddar
- 1 ardei iute rosu
- 2 căței de usturoi tocați mărunt
- 2 ardei grași de culori diferite, tăiați fâșii subțiri
- 500 g passata
- 1 ceapă tocată
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi zdrobit
- 1 lingură de paprika afumată
- 1 linguriță oregano uscat
- 4 piept de pui
- 400 g boabe de fasole neagră/roșie, scurse de lichid și clătite
- 8 foaie de tortilla
- 100 g cheddar
- 1 ardei iute rosu
- 2 căței de usturoi tocați mărunt
- 2 ardei grași de culori diferite, tăiați fâșii subțiri
- 500 g passata