• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Drob

De catre Reteta Mega Image

Cum drobul din organe de miel este nelipsit de pe masa de Paste, ii propunem sa incerci o reteta inedita, imbogatita cu un strop de sos Worcestershire.

Dificultate medie
Cost mediu
Mai mult de 60 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Fel principal
  • Bucatarie: Est European
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Paste
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Drob
Dificultate medie
Cost mediu
Mai mult de 60 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 6 Portii +
  • 900 g organe de miel fierte (ficat, plamani, limba)
  • 4 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 2 felii de paine prajita
  • 2 lingurite cu sos Worcestershire
  • 150 g suc de rosii
  • 3 fire de usturoi verde
  • 1 tulpina de apio
  • 1 legatura de ceapa verde
  • sare, piper, salata de sezon
Pregatire

Pasul 1: Fierbe organele in apa cu sare. Dupa ce s-au racit, curatša-le de pielitše si/sau grasime, da-le prin maina de tocat si pune compozištia intr-un castron.
Pasul 2: Adauga painea sfaramata, ouale batute, ceapa, usturoiul si apio tocate foarte fin, sosul Worcestershire si cel de rosii, sare si piper dupa gust. Omogenizeaza.
Pasul 3: Pune o jumatate din compozištie intr-o tava tapetata cu hartie de copt si asaza deasupra ouale curaštate de coji. Acopera cu restul compozitšiei si niveleaza usor.
Pasul 4: Da la cuptor aproximativ 45 de minute si lasa sa se racoreasca cateva minute inainte de a scoate drobul din forma. Serveste-l alaturi de salata de sezon.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista