• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Dacquoise cu fructe de padure

De catre Ana Consulea

Va propunem o reteta de tort, asa cum nu ati mai auzit, inspirata de chef cofetar Ana Consulea.

Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Desert
  • Bucatarie: Frantuzesc
  • Dieta: Bogat in zahar
  • Mancare: Desert
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Dacquoise cu fructe de padure
Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 8 Portii +
  • 150 g albus
  • 30 g afine
  • 50 g de zmeura
  • 150 g capsuni
  • 150 g gem de fructe de padure/zmeura/capsuni
  • 150 batoane vanilie de Madagascar
  • 1 g zahar pudra
  • 3 g sare fina
  • 30 g smantana de frisca
  • 1 g zahar tos
  • 100 g zeama de lamaie
  • 150 g migdale macinate
  • 50 g mure
Pregatire

Pasul 1: Amesteca migdalele cu sarea. Bate o bezea din albusuri, zeama de lamaie si zahar. Amesteca totul cu o spatula, toarna intr-o forma de 22 de cm diametru si coace timp de 15 minute, la 170 de grade Celsius.
Pasul 2: Pentru crema, adauga miezul de la batonul de vanilie in frisca lichida. Bate-o, adaugand zaharul pudra spre final.
Pasul 3: Pe blatul Dacquoise racit intinde un strat de gem. Pune crema Chantilly intr-un poş, caruia ii ataşezi un varf ce sa ii dea o forma si aranjeaza fructele dupa bunul plac.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista