Incepe gatitul
1. Topește uleiul de cocos într-o tigaie anti-aderentă, apoi călește pentru 2-3 minute în uleiul topit usturoiul și ardeiul iute. Apoi adaugă și ceapa împreună cu ghimbirul, și mai călește pentru încă 2 minute, până când se înmoaie ceapa.
2. Adaugă bucățile de tofu și morcovul ras, amestecând bine cât să se omogenizeze, după care adaugă chimionul, turmericul, garam masala și sarea. Continuă să le gătești la foc mediu pentru încă 3-4 minute.
3. Toarnă apoi peste toată compoziția laptele de cocos împreună cu roșiile tocate, sucul de lămâie și pasta de curry. Gătește în continuare pentru încă 7-8 minute, amestecând constant, până ce obții un sos gros.
4. La final, adaugă sosul de soia, amestecă încă 1 minut, apoi stinge focul, gustă și vezi dacă mai trebuie sare.
5. Fierbe separat orezul conform instrucțiunilor de pe pachet și servește alături de curry.