Curcan marinat cu paste și gălbiori

Mediu
>30'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 1 kg piept de curcan
- 4 crenguțe de cimbru proaspăt
- 1 sare și piper după gust
- 1 zeama de la o lămâie
- 4 linguri ulei de măsline
- 100 g unt 82% grăsime, împărțit pe jumătate
- 4 căței de usturoi zdrobiți
- 1/2 ceapă tăiată julien
- 100 g smântână lichidă 32% grăsime
- 20 ciuperci gălbiori curățate
- 350 g tagliatelle
- 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat mărunt
- 1 kg piept de curcan
- 4 crenguțe de cimbru proaspăt
- 1 sare și piper după gust
- 1 zeama de la o lămâie
- 4 linguri ulei de măsline
- 100 g unt 82% grăsime, împărțit pe jumătate
- 4 căței de usturoi zdrobiți
- 1/2 ceapă tăiată julien
- 100 g smântână lichidă 32% grăsime
- 20 ciuperci gălbiori curățate
- 350 g tagliatelle
- 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat mărunt