Curcan crocant-iute cu piure de telina si sos de portocale
De catre Elena Lasconi
O idee usor de gatit de oricine si cu care, sigur, ne putem surprinde perechea daca planuim o cina in doi. Va lasam sa descoperiti reteta Elenei, exact asa cum a spus-o ea.

Mediu
31'- 60'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 2 portii
- 30 ml smantana dulce
- sare si piper dupa gust
- 30 ml supa de vita
- 1/2 steluta anason
- 50 ml otet de mere
- 25 g miere de tei
- 2 portocale
- sare dupa gust
- ml lapte
- 200 g piept curcan proaspat
- 50 g unt 82% grasime
- 100 g cartofi albi
- 1 telina
- 100 ml ulei presat la rece de floarea soarelui
- 40 g fulgi de porumb fara zahar
- 30 g pudra libaneza Crispy Cover Mix Mega Image
- 1 ou
- 30 ml smantana dulce
- sare si piper dupa gust
- 30 ml supa de vita
- 1/2 steluta anason
- 50 ml otet de mere
- 25 g miere de tei
- 2 portocale
- sare dupa gust
- ml lapte
- 200 g piept curcan proaspat
- 50 g unt 82% grasime
- 100 g cartofi albi
- 1 telina
- 100 ml ulei presat la rece de floarea soarelui
- 40 g fulgi de porumb fara zahar