Crema de mascarpone cu fructul pasiunii si coacaze rosii
De catre Razvan Alexandru
In aceasta reteta, poti sa folosesti si zmeura, fie in locul coacazelor, fie impreuna cu ele. Vor da un plus de culoare si de savoare desertului.
Dificultate
MediuDurata
1'- 30'Pret
RidicatNota
Reteta nu a fost votataBogat in zahar
Altele
Desert

Ingrediente pentru 2 Persoane
2 Persoane
- 200 g mascarpone
- fructul pasiunii
- 50 g zahar pudra
- esenta de vanilie
- coacaza
Incepe gatitul
Pasul 1: Amesteca in bol mascarpone cu zahar pudra si cateva picaturi de esenta de vanilie.
Pasul 2: Adauga compozitul intr-un pahar, peste care pui miezul unui fruct al pasiunii.
Pasul 3: La final, adauga coacazele, un piscot si decoreaza cu flori comestibile si zahar pudra.
Pasul 2: Adauga compozitul intr-un pahar, peste care pui miezul unui fruct al pasiunii.
Pasul 3: La final, adauga coacazele, un piscot si decoreaza cu flori comestibile si zahar pudra.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Italian
Bogat in zahar
Altele
Altul
Toate sezoanele
Desert