• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Cotlet de porc la gratar

De catre Marius Tudosiei

Cateodata, carnea are nevoie de un ingredient secret pentru a-i desavarşi gustul. Am ales pentru acest cotlet de porc otetul balsamic crema, pe care vi-l recomand cu caldura pentru marinare.

Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 60 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Fel principal
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Cotlet de porc la gratar
Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 60 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 4 Portii +
  • 4 cotlete de porc
  • verdeata
  • zeama de lamaie
  • 2 cepe rosii
  • ou fiert (optional)
  • ulei de masline
  • otet balsamic crema
  • sare, piper
Pregatire

Pasul 1: Pregateşte intr-o punga cu zip baitul pentru carne: taie ceapa felii si toarna deasupra 3-4 linguri cu otet balsamic, sare si piper dupa gust.
Pasul 2: Adauga si feliile de cotlet de porc peste care ai pulverizat ulei de masline si inchide ermetic punga. Da la rece cateva ore sau, cel mai bine, peste noapte.
Pasul 3: Pune carnea pe gratarul incins si frige-o pe ambele parti. Serveşte carnea alaturi de o salata de frunze verzi (rucola, patrunjel, baby spanac) stropita cu zeama de lamaie si jumatati de oua fierte.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista