Cotlet de porc în sos fructat de soia
De catre Kikkoman
Nota
5 din 5
Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 4 limguri gem de caise
- 1 linguri ulei de măsline
- 8 linguri sos de soia Kikkoman
- 1 linguriță piper măcinat grosier
- 4 cotlet de porc
Incepe gatitul
1. Mixați cu ajutorul unui blender de mână gemul de caise, uleiul de măsline și sosul de soia Kikkoman
2. Adăugați piperul
3. Puneți cele 4 bucăți de cotlet de porc într-o tavă termorezitentă
4. Turnați sosul preparat și lăsați la marinat timp de 40-50 de minute
5. După acest timp, puneți tava la cuptor și coaceți timp de 10 miunte la 200 C cu încălzire superioară/inferioară (180 C cu ventilator)
6. Întoarceți coteletele, adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de sos de soia Kikkoman, oregano și cimbru
7. Măriți temperatura la cutor până la 230 C și coaceți încă 12-15 minute
2. Adăugați piperul
3. Puneți cele 4 bucăți de cotlet de porc într-o tavă termorezitentă
4. Turnați sosul preparat și lăsați la marinat timp de 40-50 de minute
5. După acest timp, puneți tava la cuptor și coaceți timp de 10 miunte la 200 C cu încălzire superioară/inferioară (180 C cu ventilator)
6. Întoarceți coteletele, adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de sos de soia Kikkoman, oregano și cimbru
7. Măriți temperatura la cutor până la 230 C și coaceți încă 12-15 minute
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!