Cotlet de porc în sos fructat de soia
De catre Kikkoman
Nota
5 din 5
Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 4 limguri gem de caise
- 1 lingură linguri de ulei de măsline
- 8 linguri sos de soia Kikkoman
- 1 linguriță piper măcinat grosier
- 4 cotlet de porc
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
89825
17709
9255
Incepe gatitul
1. Mixați cu ajutorul unui blender de mână gemul de caise, uleiul de măsline și sosul de soia Kikkoman
2. Adăugați piperul
3. Puneți cele 4 bucăți de cotlet de porc într-o tavă termorezitentă
4. Turnați sosul preparat și lăsați la marinat timp de 40-50 de minute
5. După acest timp, puneți tava la cuptor și coaceți timp de 10 miunte la 200 C cu încălzire superioară/inferioară (180 C cu ventilator)
6. Întoarceți coteletele, adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de sos de soia Kikkoman, oregano și cimbru
7. Măriți temperatura la cutor până la 230 C și coaceți încă 12-15 minute
2. Adăugați piperul
3. Puneți cele 4 bucăți de cotlet de porc într-o tavă termorezitentă
4. Turnați sosul preparat și lăsați la marinat timp de 40-50 de minute
5. După acest timp, puneți tava la cuptor și coaceți timp de 10 miunte la 200 C cu încălzire superioară/inferioară (180 C cu ventilator)
6. Întoarceți coteletele, adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de sos de soia Kikkoman, oregano și cimbru
7. Măriți temperatura la cutor până la 230 C și coaceți încă 12-15 minute
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
89825
17709
9255