• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.
Inapoi

Cotlet de porc cu sos de hribi si cartofi mediteraneeni

De catre Chef Cristina (White Horse)

O reteta speciala propusa de chef Cristina (White Horse) pentru o masa pe cinste.

Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Fel principal
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Cotlet de porc cu sos de hribi si cartofi mediteraneeni
Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 1 Portii +
  • 300 g de cotlet de porc
  • 10 ml de vin alb
  • sare si piper
  • 1 lingura de sos de soia
  • 50 ml de smantana pentru gatit
  • 100 g de hribi proaspeti
  • bucatele de rosie confiata
  • cateva frunzulite de rozmarin
  • 200 g de cartofi
  • ulei de masline
Pregatire

Pasul 1: Spal carnea si o usuc cu un prosop de bucatarie, apoi o prajesc la gratar pe toate partile.
Pasul 2: Spal cartofii si-i coc in coaja, la o temperature de 160°C, timp de o ora si jumatate. Dupa ce se coc, ii curat, ii tai in bucati mai mari si ii pun intr-o tava cu ulei de masline si rozmarin, apoi ii bag la cuptor pana se rumenesc. Ii scot de la cuptor si ii amestec cu rosiile confiate taiate marunt.
Pasul 3: Pentru sosul de hribi, tai ciupercile, le trag la tigaie cu un pic de ulei de masline si le sting cu vinul alb, apoi adaug sosul de soia si smantana pentru gatit. Servesc impreuna, calde, carnea, sosul de ciuperci si cartofii.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista