Cotlet de porc cu sos de hribi si cartofi mediteraneeni
De catre Chef Cristina (White Horse)
O reteta speciala propusa de chef Cristina (White Horse) pentru o masa pe cinste.

Mediu
1'- 30'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 300 g de cotlet de porc
- 200 g de cartofi
- cateva frunzulite de rozmarin
- bucatele de rosie confiata
- 100 g de hribi proaspeti
- 50 ml de smantana pentru gatit
- 1 lingura de sos de soia
- sare si piper
- 10 ml de vin alb
- ulei de masline
- 300 g de cotlet de porc
- 200 g de cartofi
- cateva frunzulite de rozmarin
- bucatele de rosie confiata
- 100 g de hribi proaspeti
- 50 ml de smantana pentru gatit
- 1 lingura de sos de soia
- sare si piper
- 10 ml de vin alb
- ulei de masline