Cotlet de porc cu sos de hribi si cartofi mediteraneeni
De catre Chef Cristina (White Horse)
O reteta speciala propusa de chef Cristina (White Horse) pentru o masa pe cinste.
Dificultate
MediuDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
5 din 5Clasic
Altele
Fel principal

Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 300 g de cotlet de porc
- 200 g de cartofi
- cateva frunzulite de rozmarin
- bucatele de rosie confiata
- 100 g de hribi proaspeti
- 50 ml de smantana pentru gatit
- 1 lingura de sos de soia
- sare si piper
- 10 ml de vin alb
- ulei de masline
Incepe gatitul
Pasul 1: Spal carnea si o usuc cu un prosop de bucatarie, apoi o prajesc la gratar pe toate partile.
Pasul 2: Spal cartofii si-i coc in coaja, la o temperature de 160°C, timp de o ora si jumatate. Dupa ce se coc, ii curat, ii tai in bucati mai mari si ii pun intr-o tava cu ulei de masline si rozmarin, apoi ii bag la cuptor pana se rumenesc. Ii scot de la cuptor si ii amestec cu rosiile confiate taiate marunt.
Pasul 3: Pentru sosul de hribi, tai ciupercile, le trag la tigaie cu un pic de ulei de masline si le sting cu vinul alb, apoi adaug sosul de soia si smantana pentru gatit. Servesc impreuna, calde, carnea, sosul de ciuperci si cartofii.
Pasul 2: Spal cartofii si-i coc in coaja, la o temperature de 160°C, timp de o ora si jumatate. Dupa ce se coc, ii curat, ii tai in bucati mai mari si ii pun intr-o tava cu ulei de masline si rozmarin, apoi ii bag la cuptor pana se rumenesc. Ii scot de la cuptor si ii amestec cu rosiile confiate taiate marunt.
Pasul 3: Pentru sosul de hribi, tai ciupercile, le trag la tigaie cu un pic de ulei de masline si le sting cu vinul alb, apoi adaug sosul de soia si smantana pentru gatit. Servesc impreuna, calde, carnea, sosul de ciuperci si cartofii.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal