Ai cautat retetaCordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi
Mega image logo
  • Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

De catre Reteta Edenia
O reteta sofisticata dar in acelasi timp foarte accesibila, pe care cei dragi o vor adora.
Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi
Usor
1'- 30'
0/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
2 portii
  • 1 cutie Edenia Cordon bleu de pui 250 g
  • 1 punga Spanac frunze Edenia 450 g
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 g rosii uscate, taiate fasii
  • 3 catei de usturoi, taiati felii
  • 50 ml vin alb
  • 50 g unt President
  • sare si piper
  • 1 cutie Edenia Cordon bleu de pui 250 g
  • 1 punga Spanac frunze Edenia 450 g
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 g rosii uscate, taiate fasii
  • 3 catei de usturoi, taiati felii
  • 50 ml vin alb
  • 50 g unt President
  • sare si piper