Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Ai cautat retetaCordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi
Mega image logo
  • Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

De catre Reteta Edenia
O reteta sofisticata dar in acelasi timp foarte accesibila, pe care cei dragi o vor adora.

Dificultate

Usor

Durata

1'- 30'

Pret

Mediu

Nota

Reteta nu a fost votata
Clasic
Altele
Aperitiv
Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

Ingrediente pentru 2 Persoane

2 Persoane
  • 1 cutie Edenia Cordon bleu de pui 250 g
  • 1 punga Spanac frunze Edenia 450 g
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 g rosii uscate, taiate fasii
  • 3 catei de usturoi, taiati felii
  • 50 ml vin alb
  • 50 g unt President
  • sare si piper

Incepe gatitul

Pasul 1: Punem cele doua bucati de cordon bleu Edenia congelate pe o tava cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 230˚C, timp de 20-25 minute.
Pasul 2: Intre timp, intr-o tigaie incinsa punem uleiul de masline. In momentul in care sfaraie uleiul adaugam usturoiul feliat si fasiile de rosii uscate. Sotam timp de 1 minut, dupa care adaugam vinul alb si spanacul congelat Edenia. Sotam in continuare inca 3 minute, iar la final adaugam untul.
Pasul 3: Servim spanacul impreuna cu bucatile de cordon bleu pe o farfurie intinsa, picurand pe deasupra putin din sosul ramas in tigaie.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Frantuzesc
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Aperitiv
  • Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi