• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

De catre Reteta Edenia

O reteta sofisticata dar in acelasi timp foarte accesibila, pe care cei dragi o vor adora.

Usor de preparat
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Aperitiv
  • Bucatarie: Frantuzesc
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi
Usor de preparat
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 2 Portii +
  • 1 cutie Edenia Cordon bleu de pui 250 g
  • 1 punga Spanac frunze Edenia 450 g
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 g rosii uscate, taiate fasii
  • 3 catei de usturoi, taiati felii
  • 50 ml vin alb
  • 50 g unt President
  • sare si piper
Pregatire

Pasul 1: Punem cele doua bucati de cordon bleu Edenia congelate pe o tava cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 230˚C, timp de 20-25 minute.
Pasul 2: Intre timp, intr-o tigaie incinsa punem uleiul de masline. In momentul in care sfaraie uleiul adaugam usturoiul feliat si fasiile de rosii uscate. Sotam timp de 1 minut, dupa care adaugam vinul alb si spanacul congelat Edenia. Sotam in continuare inca 3 minute, iar la final adaugam untul.
Pasul 3: Servim spanacul impreuna cu bucatile de cordon bleu pe o farfurie intinsa, picurand pe deasupra putin din sosul ramas in tigaie.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista