Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi
De catre Reteta Edenia
O reteta sofisticata dar in acelasi timp foarte accesibila, pe care cei dragi o vor adora.
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
Reteta nu a fost votataClasic
Altele
Aperitiv

Ingrediente pentru 2 Persoane
2 Persoane
- 1 cutie Edenia Cordon bleu de pui 250 g
- 1 punga Spanac frunze Edenia 450 g
- 50 ml ulei de masline
- 50 g rosii uscate, taiate fasii
- 3 catei de usturoi, taiati felii
- 50 ml vin alb
- 50 g unt President
- sare si piper
Incepe gatitul
Pasul 1: Punem cele doua bucati de cordon bleu Edenia congelate pe o tava cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 230˚C, timp de 20-25 minute.
Pasul 2: Intre timp, intr-o tigaie incinsa punem uleiul de masline. In momentul in care sfaraie uleiul adaugam usturoiul feliat si fasiile de rosii uscate. Sotam timp de 1 minut, dupa care adaugam vinul alb si spanacul congelat Edenia. Sotam in continuare inca 3 minute, iar la final adaugam untul.
Pasul 3: Servim spanacul impreuna cu bucatile de cordon bleu pe o farfurie intinsa, picurand pe deasupra putin din sosul ramas in tigaie.
Pasul 2: Intre timp, intr-o tigaie incinsa punem uleiul de masline. In momentul in care sfaraie uleiul adaugam usturoiul feliat si fasiile de rosii uscate. Sotam timp de 1 minut, dupa care adaugam vinul alb si spanacul congelat Edenia. Sotam in continuare inca 3 minute, iar la final adaugam untul.
Pasul 3: Servim spanacul impreuna cu bucatile de cordon bleu pe o farfurie intinsa, picurand pe deasupra putin din sosul ramas in tigaie.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Frantuzesc
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Aperitiv