Coquelet in crusta marmorata cu sos de sfecla rosie si zmeura
De catre Radu Dumitrescu
Coquelet, diminutiv vechi de la coq - cocos, in franceza - pasare indragita si in bucataria romaneasca, ocupa pagini intregi si in gastronomia franceza. Ca orice pasare tanara, este fraged si usor de preparat, iar garniturile cu care poate fi servit tin doar de imaginatia fiecarui maestru bucatar.

Mediu
31'- 60'
0/5
Ridicat
Ingrediente pentru
Ingrediente 2 portii
- 1 bucata coquelet
- 1 sfecla
- 1 lingura de ulei de masline
- 300 g zmeura
- 1/2 lingurita de otet balsamic
- sare si piper
- 1 lingurita sos de rodie
- 1 bucata coquelet
- 1 sfecla
- 1 lingura de ulei de masline
- 300 g zmeura
- 1/2 lingurita de otet balsamic
- sare si piper
- 1 lingurita sos de rodie