Ai cautat retetaCnegne cu pesto romanesc de leurda
Mega image logo
  • Cnegne cu pesto romanesc de leurda

Cnegne cu pesto romanesc de leurda

De catre Marius Tudosiei
Cnegne e varianta locala, bucovineana, de gnocchi. Se fac la fel, din cartof si faina, dar pot avea forme diferite, libere. Se pot combina cu tot felul de sosuri, dar primavara e bine sa fructificam toate verdeturile pe care le gasim in raioanele de legume „si fructe.
Cnegne cu pesto romanesc de leurda
Mediu
1'- 30'
0/5
Ridicat

Ingrediente pentru

Ingrediente
2 portii
  • 400 g leurda
  • 150 g nuci romanesti
  • 100 g semin e crude de floarea-soarelui
  • sare, piper
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de ceapa verde
  • coaja si zeama de lamaie
  • 500 g cartof
  • faina
  • sare
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • ulei de floarea-soarelui presat la rece
  • 400 g leurda
  • 150 g nuci romanesti
  • 100 g semin e crude de floarea-soarelui
  • sare, piper
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de ceapa verde
  • coaja si zeama de lamaie
  • 500 g cartof
  • faina
  • sare
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • ulei de floarea-soarelui presat la rece