• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  
Inapoi

Clatite cu legume si ricotta

De catre Reteta Mega Image

O reteta pe care am putea-o numi fara probleme un rasfat pentru papilele tale gustative te invita sa incerci o varianta sarata a desertului preferat al copilariei.

Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Altul
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Clatite cu legume si ricotta
Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 4 Portii +
  • 220 ml de lapte (semidegresat)
  • masline negre fara samburi
  • rucola
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 250 cutii de branza ricotta
  • 1 punga de amestec de legume congelate pentru supa minestrone
  • 2 linguri de unt
  • 200 ml de apa
  • 200 g de faina
  • 3 oua
  • sare si piper
Pregatire

Pasul 1: Pentru clatite, pune faina intr-un castron si fa o gropita in mijloc. Pune in ea ouale si un varf de cutit de sare. Amesteca, apoi adauga laptele si apa in fir subtire, amestecand continuu, pana cand obtii o pasta cremoasa. Las-o sa stea cel putin o ora, apoi coace clatitele intr-o tigaie unsa cu unt.
Pasul 2: Caleste legumele in ulei de masline. Ia tigaia de pe foc si adauga branza ricotta, cateva masline taiate rondele, sare si piper, dupa gust.
Pasul 3: Pune cate o lingura de umplutura pe fiecare foaie de clatita si ruleaza-le. Asaza-le pe farfurii si decoreaza cu frunze de rucola.
Pasul 4: Daca vrei, le poti gratina ca pe cannelloni. Pune rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, toarna peste ele sos de rosii sau sos bechamel, presara deasupra parmezan si da-le cateva minute la cuptor, pana se topeste branza.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista