Ciuperci umplute cu branza de capra si muschi de vita
De catre Reteta Mega Image
Un aperitiv mai sofisticat si delicios!
Dificultate
MediuDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
Reteta nu a fost votataClasic
Altele
Fel principal

Ingrediente pentru 10 Persoane
10 Persoane
- 500 g de ciuperci mari
- 250 g de branza de capra cu verdeturi
- 125 g de muschi de vita
- 50 g de seminte de floarea-soarelui decojite
- busuioc
- cateva frunze de salvie proaspete
- 50 g de rosii uscate
Incepe gatitul
Pasul 1: Toaca muschiul de vita in cubulete mici. Amesteca-l cu branza de capra, rosiile si busuiocul tocate marunt si cu semintele decojite de
floarea-soarelui.
Pasul 2: Curata ciupercile, rupe-le coditele si mai taie din margini, daca e nevoie, astfel incat deschiderea palariei sa fie suficient de mare pentru umplutura.
Pasul 3: Umple ciupercile cu amestecul de branza si carne si aranjeaza-le intr-o tava de cuptor, tapetata cu foaie de copt. Coace-le timp de 20 minute.
Pasul 4: Scoate-le din cuptor si decoreaza-le cu frunze de salvie.
Pasul 2: Curata ciupercile, rupe-le coditele si mai taie din margini, daca e nevoie, astfel incat deschiderea palariei sa fie suficient de mare pentru umplutura.
Pasul 3: Umple ciupercile cu amestecul de branza si carne si aranjeaza-le intr-o tava de cuptor, tapetata cu foaie de copt. Coace-le timp de 20 minute.
Pasul 4: Scoate-le din cuptor si decoreaza-le cu frunze de salvie.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal