Incepe gatitul
1. Într-o tigaie de tip wok pune uleiul de arahide împreună cu puiul cubulețe și sotează la foc mare, apoi adaugă ghimbirul, usturoiul, prazul și morcovul. Sotează în continuare la foc iute, până când se înmoaie legumele. 2. Adăugă sosurile de soia și de stridii, uleiul de susan și varza tăiată cuburi, apoi mai sotează 2-3 minute. 3. Adaugă arahidele, susanul prăjit, mierea de albine și oțetul. Amestecă până se combină totul, apoi stinge focul. 4. Între timp, pune la fiert o oală cu apă sărată. Când fierbe apa, adaugă tăițeii și lasă să fiarbă 3 minute. Scurge-i bine de apă, apoi adaugă-i peste compoziția cu legume, păstrând deoparte 3 linguri din apa în care au fiert tăițeii. 5. Amestecă foarte bine legumele cu tăițeii. Dacă compoziția e prea uscată pentru gustul tău, adaugă apa păstrată și amestecă din nou. 6. Împarte tăițeii în boluri și servește cu rondele de praz verde, susan prăjit și extra sos de soia.