• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Chiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci

De catre Reteta Mega Image

Ultima reteta propusa de noi cu ocazia zilei de Valentine's Day.

Usor de preparat
Cost mediu
Mai mult de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Fel principal
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Chiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci
Usor de preparat
Cost mediu
Mai mult de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 2 Portii +
  • 200 g branza Gouda
  • 500 g ciuperci
  • 1 bucata de piept de pui mare
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou
  • marar, sare, piper, ulei
Pregatire

Pasul 1: Da carnea prin masina de tocat si pune-o apoi intr-un castron. Adauga ceapa taiata foarte fin, oul, sare si piper, putin marar si amesteca bine.
Pasul 2: Curata ciupercile, taie-le marunt si caleste-le in putin ulei incins. Adauga putin piper macinat, se potriveste tare bine cu ciupercile!
Pasul 3: Da pe razatoare branza. Cand ciupercile sunt gata si a scazut apa pe care o lasa, ia de pe foc si lasa sa se racoreasca putin, apoi adauga branza rasa si amesteca.
Pasul 4: Ia cate o lingurita cu carne si turteste-o usor in palma. Asaza in mijloc o lingurita din umplutura de branza si ciuperci. Da forma rotunda chiftelutei. Procedeaza la fel pana termini de modelat toate chiftelutele apoi, fie le prajesti in ulei incins, fie le asezi pe tava tapetata cu hartie si le dai la cuptor aproximativ jumatate de ora.
Pasul 5: Sunt perfecte alaturi de un vin rose provencal

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista