Ai cautat retetaChiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci
Mega image logo
  • Chiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci

Chiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci

De catre Reteta Mega Image
Ultima reteta propusa de noi cu ocazia zilei de Valentine's Day.

Dificultate

Usor

Durata

>30'

Pret

Mediu

Nota

1 din 5
Clasic
Altele
Fel principal
Chiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci

Ingrediente pentru 2 Persoane

2 Persoane
  • 200 g branza Gouda
  • 500 g ciuperci
  • 1 bucata de piept de pui mare
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou
  • marar, sare, piper, ulei

Incepe gatitul

Pasul 1: Da carnea prin masina de tocat si pune-o apoi intr-un castron. Adauga ceapa taiata foarte fin, oul, sare si piper, putin marar si amesteca bine.
Pasul 2: Curata ciupercile, taie-le marunt si caleste-le in putin ulei incins. Adauga putin piper macinat, se potriveste tare bine cu ciupercile!
Pasul 3: Da pe razatoare branza. Cand ciupercile sunt gata si a scazut apa pe care o lasa, ia de pe foc si lasa sa se racoreasca putin, apoi adauga branza rasa si amesteca.
Pasul 4: Ia cate o lingurita cu carne si turteste-o usor in palma. Asaza in mijloc o lingurita din umplutura de branza si ciuperci. Da forma rotunda chiftelutei. Procedeaza la fel pana termini de modelat toate chiftelutele apoi, fie le prajesti in ulei incins, fie le asezi pe tava tapetata cu hartie si le dai la cuptor aproximativ jumatate de ora.
Pasul 5: Sunt perfecte alaturi de un vin rose provencal
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal
  • Chiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci